OMECON HACKATHON

I lördags genomförde Omecon ett hackathon tillsammans med en av våra kunder. Ett hackathon är ett evenemang där utvecklare (kan vara programmerare, mekatroniker och innovatörer) träffas under en helg eller heldag för att på ett lättsamt kreativt sätt skapa innovation genom att inspireras och lära av varandras färdigheter och uppfinningar.

I detta fall fokuserade vi på att med den senaste tekniken skapa och pitcha fram nya spännande och innovativa idéer på temat Antitheft, eller stöldskydd i butiksmiljö. Alla deltagare delades in i tre lag där varje lag tävlade om att ta fram det bästa förslaget och i slutändan fick pitcha sina idéer för gruppen och kunden. Fokuserat arbete blandades med roliga deltävlingar och aktiviteter. För dig som kund innebär det här att ni på ett snabbt sätt får tillgång till nya idéer och produkter, höjer er innovationsförmåga och stärker er affär och marknadsposition.

Anordna ett Hackathon med Omecon

Hör av dig till oss om du vill boka upp ett hackathon eller varför inte ett mekathon tillsammans med oss för din produkt, vi är kvicka och nyfikna problemlösare ut i fingerspetsarna. Vi tar ett kort möte där vi tar fram en skiss på på hur vi kan fokusera på ditt företags hackathon och bokar in datum för genomförande. I slutändan generar detta konkreta förslag och prototyper tillgängliga för ditt företag!