AFFÄRSANSVARIG SÄLJARE INOM PRODUKTUTVECKLING

Gillar du att jobba i en varierande roll med fokus på att bygga relationer och utveckla affärer?
Har du dessutom en bakgrund av eller ett intresse för produktutveckling? Omecon söker nu en affärsansvarig säljare inom produktutveckling till vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm.

DIN ROLL

Rollen som affärsansvarig säljare är motiverande & varierande. Du ansvarar för hela processen från boka möten med kunder & försäljning till rekrytering av konsulter och personalansvar. Ditt fokus kommer att ligga på att bygga nätverk, utveckla affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder.

Du kommer att erbjudas stor frihet och ingå i ett mindre säljteam som aktivt kommer att coachas och säljtränas. Att du har lätt för att samarbeta med andra är nyckeln för att tillsammans nå bästa resultat, samtidigt som du kommer att driva ditt eget arbete självständigt.

Ditt uppdrag är att:
– skapa & utveckla långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder
– självständigt driva säljarbetet mot dina kunder
– utvärdera och rekrytera konsulter med stöd från ledningen
– matcha uppdrag med kompetenta konsulter
– leda, stötta, utveckla och coacha dina konsulter

PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG
Vi söker dig som har en magister- eller masterexamen och vi ser helst att du har 2-5 års arbetslivserfarenhet, gärna inom produktutveckling och/eller försäljning. Du är målinriktad, envis, driven och har ett intresse & sinne för affärer. Du drivs av att skapa och upprätthålla goda relationer med kunder och medarbetare. Vidare föredrar du en hög aktivitetsnivå för att nå uppsatta mål och du har en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss. Arbetsspråket är svenska och du behöver uttrycka dig bra i både tal och skrift.
Det är såklart meriterande om du har ett eget kontaktnät inom produktutveckling.

OM OMECON

Vi på Omecon väljer att sätta konsulten i centrum. Vi tror att om konsulterna är nöjda kommer våra kunder också att vara det. Du kommer att mötas av en trevlig företagskultur med ”högt i tak” men framförallt ett modernt konsultföretag som präglas av omtanke och skoj. För att det ska fungera i längden så vill vi att du ska ha en bra känsla i magen varje dag du går till arbetet. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling. Därför har vi ett flexibelt lönesystem att erbjuda och goda utvecklingsmöjligheter.

Våra kunder återfinns bland annat inom konsumentprodukter, tillverknings- och fordonsindustrin.

Urvalet kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET!

Ta del av senaste nytt på Omecon, få förhandsinformation om lediga tjänster och spännande uppdrag. Du får även inblick i hur kul vi har på jobbet!