Elkonstruktörer - Göteborg

Flera platser

ARBETSUPPGIFTER & KOMPETENS

Vi söker dig som är en driven och duktig elkonstruktör. Du är civil-, högskoleingenjör eller motsvarande och har gärna något eller några års erfarenhet från elkonstruktion och behärskar ett eller flera av de vanligaste ECAD-verktygen (Zuken E3, Eplan, AutoCad). Vi ser att du har lätt för att kommunicera och behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

PERSONLIGHET & ENGAGEMANG

Som konsult anser vi att det är viktigt att du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Vi ser gärna också att du har du ett genuint teknikintresse.

OM OMECON

Vi på Omecon väljer att sätta dig som konsult i centrum. Vi strävar ständigt efter att upprätthålla en trevlig företagskultur med ”högt i tak” men framförallt är vi ett modernt konsultföretag som präglas av omtanke och skoj. För att det ska fungera i längden så tror vi på att du, som konsult, ska ha en bra känsla i magen varje dag du går till arbetet. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling. Vi tror på att en bra magkänsla är den mest hållbara lösningen.

Välkommen med din ansökan!

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET!

Ta del av senaste nytt på Omecon, få förhandsinformation om lediga tjänster och spännande uppdrag. Du får även inblick i hur kul vi har på jobbet!