Mekanikkonstruktör

1 plats

ARBETSUPPGIFTER & KOMPETENS

Vi söker dig som är en driven och duktig konstruktör som gärna arbetar eller har arbetat mot Fordonsindustrin. Du är civil-, högskoleingenjör eller motsvarande och har gärna något eller några års erfarenhet från ett eller flera av de vanligaste CAD-verktygen, samt kunskaper i CATIA V5. Du bör även ha lätt för att kommunicera och behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

PERSONLIGHET & ENGAGEMANG

Som konsult hos oss anser vi att det är viktigt att du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Vi ser gärna också att du har ett genuint teknikintresse.

OM OMECON

Vi på Omecon väljer att sätta dig som konsult i centrum. Vi strävar ständigt efter att upprätthålla en trevlig företagskultur med ”högt i tak” men framförallt är vi ett modernt konsultföretag som präglas av omtanke och skoj. För att det ska fungera i längden så tror vi på att du, som konsult, ska ha en bra känsla i magen varje dag du går till arbetet. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling. Vi tror på att en bra magkänsla är den mest hållbara lösningen.

Välkommen med din ansökan!

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET!

Ta del av senaste nytt på Omecon, få förhandsinformation om lediga tjänster och spännande uppdrag. Du får även inblick i hur kul vi har på jobbet!