PLAST­­KONSTRUK­TÖRER INOM KONSUMENT­­PRODUKTER

Flera platser

ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS
Vi söker just nu fler drivna plastkonstruktörer till våra kunder inom elektronikindustrin och konsumentprodukter. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av produktutveckling inom plast och stor vana av att arbeta strukturerat i projektform. Du skall ha erfarenhet från arbete med ytmodellering, konceptutveckling samt ha erfarenhet från branscherna konsumentprodukter, elektronik- och/eller fordonsindustrin. Erfarenhet från Solid Works, Creo eller Catia V5 är också meriterande. För att lyckas i rollen har du goda kunskaper gällande materialval och tillverkningsmetodik, gärna inom formsprutning. Du har minst en civil- eller högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande.

PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG
Stor vikt kommer i urvalet att läggas på personlighet. Som konsult anser vi att det är viktigt att du är positiv, nyfiken, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Vi ser också att du har du ett genuint teknikintresse.

OM OMECON
Vi på Omecon väljer att sätta dig som konsult i centrum. Du kommer att mötas av en trevlig företagskultur med ”högt i tak” men framförallt ett modernt konsultföretag som präglas av omtanke och skoj. För att det ska fungera i längden så tror vi på att du, som konsult, ska ha en bra känsla i magen varje dag du går till arbetet. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling. Därför har vi ett flexibelt lönesystem att erbjuda och goda utvecklingsmöjligheter.

Urvalet kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET!

Ta del av senaste nytt på Omecon, få förhandsinformation om lediga tjänster och spännande uppdrag. Du får även inblick i hur kul vi har på jobbet!