Vad är A & O för dig?

1 plats

Anser du att djävulen sitter i detaljerna samtidigt som du vill ha stenkoll på helheten?

Just nu söker vi en innovativ konstruktionsledare som kan Creo och som vill jobba mot en av våra världsledande kunder. Uppdraget sker till stor del på plats ute hos kund där du kommer ha hand om produktvård och fortlöpande utveckling i ett team med konstruktörer från både Omecon och andra leverantörer.

Vi tror att du som person är kommunikativ och trivs i rollen att skapa teamkänsla och drivs av att få andra att prestera bättre. Du bör även ha ett par års erfarenhet från konstruktion, gärna med helhetstänket hos en projektledare, samt ha en civil- eller högskoleingenjörs-examen

Som konsult ser vi gärna att du är positiv, utåtriktad och framåt med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder.

OM OSS

Vi på Omecon väljer att sätta dig som medarbetare i centrum. Du kommer att mötas av en trevlig företagskultur med högt i tak. Vi ser oss framförallt som ett modernt konsultföretag som präglas av omtanke och skoj. För att det ska fungera i längden så tror vi på att du, som medarbetare, ska ha en bra känsla i magen varje dag du går till jobbet. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling. Därför har vi ett anpassningsbart lönesystem och fokus på medarbetarens utveckling.

Vi har ett brett spektrum av intressanta kunder och vi letar ständigt nyfikna och drivna medarbetare som vill växa tillsammans med oss.

Om du tycker ovanstående låter spännande så vill vi gärna träffa dig.

Välkommen med din ansökan!

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET!

Ta del av senaste nytt på Omecon, få förhandsinformation om lediga tjänster och spännande uppdrag. Du får även inblick i hur kul vi har på jobbet!