Kontoret i Gamla Stan

MEDARBETARE • 22 januari 2024

I februari 2023 gick flyttlasset till vår nya adress i Gamla Stan! Vi sitter på Västerlånggatan 27 på en av Stockholms mest livliga gator i ett vimmel av turister, barer och restauranger. Fastigheten heter Palmsteds Hus och stod färdig 1805 och ritades av den gustavianska arkitekten Erik Palmstedt. Våningsplanet på 200 m² som han ritade till sig själv och sin familj är där Omecon nu huserar. Gamla Stan är smidigt att ta sig till för både medarbetare och kunder, något som underlättar vid avstämningar och möten på plats då vi ofta går igenom prototyper och produkter tillsammans.

Omecons kontor i Gamla Stan

Kontoret har vi inrett med kreativa mötesrum, ett riktigt cozy vardagsrum, mekanikverkstad och ett elektrolabb. Här tar vi oss an avancerade produktutvecklingsprojekt med både prototypbyggen, testning och färdigställande. Vardagsrummet är den givna hubben för oss på kontoret och det är här vi samlar hela företaget för att hålla stormöten, äta lunch, klämma in en pingismatch, ses på AW’s eller anordna filmkvällar. Vi tar gärna emot besök och vi tycker alltid att det är trevligast och bäst att träffas IRL för att diskutera nya projekt, konsultuppdrag eller kreativa innovationer. Vill du boka ett möte med oss? Klicka här.

Vår ”mood manager” labradoren Otto förärar oss ibland med ett besök på kontoret för att sprida glädje och för att bli kliad bakom örat. Vi har också en väldigt prunkande växtlighet tack vare medarbetare med gröna fingrar och ett löpande utvecklingsprojekt där växter står i fokus.

Omecon mekanisk verkstad
För att snabbt komma framåt i projekten går våra två 3d-printar varma, vi kan även utföra bearbetningar i plast och metall, testköra elektronik, montera och utföra tester på en stor del av prototyperna i våra projekt.
Har du en produkt som du vill ha hjälp att utveckla? Hör av dig så bokar vi in ett kreativt möte.
Vi har ett starkt team med gedigen erfarenhet som är redo att hugga tag i nya projekt.

Kontoret i Gamla Stan