ATT JOBBA PÅ OMECON

VILKA ÄR VI?

Det finns många arbetsgivare inom konsultbranschen att välja mellan och att hitta den som passar just dig kan vara svårt. Valet av arbetsgivare varierar från person till person och i slutändan tror vi på Omecon att det handlar om att som individ bli sedd. Vi väljer därför att sätta dig som konsult i centrum. Du kommer att mötas av en trevlig företagskultur med ”högt i tak” men framförallt ett modernt konsultföretag som präglas av omtanke och skoj. Många fina ord kan tyckas men detta är, som vi ser det, nyckeln till en framgångsrik relation mellan Omecon och dess konsulter. För att det ska fungera i längden så tror vi på att du, som konsult, ska ha en bra känsla i magen varje dag du går till jobbet.

LÖNEN ÄR INTE ALLT MEN ÄNDÅ EN VIKTIG DEL

Hos oss väljer du själv om du vill ha högre lön eller längre semester. Vill du som anställd ha en tjänstebil så finns där inget hinder heller. Vi vet att människor har olika preferenser, befinner sig i olika livsfaser och Omecon har därför valt att ha ett flexibelt lönesystem. Vårt lönesystem medger en valfrihet som du kan anpassa utefter dina egna premisser.

UTANFÖR JOBBET

På Omecon värnar vi om den familjära känslan, och för att skapa en god trivsel och sammanhållning anordnar vi regelbundna månadsträffar där vi hittar på inspirerande och roliga aktiviteter.

Vår friskvårdsgrupp Omecon Out of Office som drivs av medarbetare på Omecon anordnar kreativa sport- och träningsaktiviteter där vi provar på både nya och traditionella träningsformer tillsammans. Till dessa event brukar vi också bjuda in potentiella framtida medarbetare för att lära känna varandra bättre. Alla roligheterna dokumenteras på våra sociala medier, så glöm inte att följa oss! Det senaste från flödet hittar du nedan.

PENSION & FÖRSÄKRINGAR

Som anställd på Omecon omfattas du av ett förmånligt tjänstepensions- och försäkringsprogram som vi i samarbete med SPP har utformat för att ge maximal trygghet för dig som medarbetare.

Förutom avsättning till pensionssparande ingår även en sjukförsäkring samt en premiebefrielse. Det innebär att en högre ersättning kommer att betalas ut om någon av våra anställda skulle vara sjukskriven mer än 90 dagar samt att pensionssparande fortsätter. Utöver våra tjänstepensionsförsäkringar omfattas varje anställd av en tjänstegrupplivförsäkring (TGL) som innebär att ett försäkringsbelopp utbetalas till den försäkrades närstående om det värsta mot förmodan skulle inträffa.

Samtliga anställda har en trygghetsförsäkring vid arbetsskada (TFA) som innebär att man har rätt till ersättning om man råkar ut för en olycka under sin arbetstid eller till och från jobbet. Med andra ord, du kan känna dig trygg när du arbetar på Omecon.

VILKA UPPDRAG?

För att du som konsult skall trivas och må bra i din karriär så handlar ju nästan allt om din jobbsituation. Den styrs av vilket typ av uppdrag och med vilken kund du jobbar med. Därför har vi den utgångspunkten att det är du och ingen annan som väljer vilket uppdrag du ska jobba med. På Omecon jobbar vi med ett brett spektra av kunder och kommer därför alltid att kunna erbjuda just det uppdrag som passar och intresserar dig.
SÅ…

Det enda sättet att veta om en arbetsgivare verkligen lever upp till det som utlovas är att testa, på riktigt!

LEDIGA TJÄNSTER JUST NU

FÖLJ OSS PÅ LINKEDIN FÖR ATT FÖRST FÅ
VETA NÄR NYA TJÄNSTER LÄGG UT.

HEJ PRODUKTUTVECKLARE!

Vi är ständigt på jakt efter drivna ingenjörer, skicka in en spontanansökan direkt så ser vi om vi är en bra match!

Läs mer & ansök

 

SPONTANANSÖKAN

Vi är ständigt på jakt efter drivna ingenjörer, skicka in en spontanansökan direkt så ser vi om vi är en bra match!

Läs mer & ansök